Korubaşı İlkokulu


Vizyon: Geleceğimizi öğrencilerimizle beraber kurmanın heyecanını umudunu yaşayabilmek ve yaşatabilmek.

Misyon: ’Daha iyi bir eğitim imkanı nasıl sağlarız ?’’ sorusundan yola çıkarak, değişen dünya şartlarında kendini sürekli yenileyen ve geliştiren öğrenciler yetiştirmek için varız..

Başarılar: Okulun tarihine bakıldığında bilhassa Korubaşı İlk ve Orta Okulundan mezun olan öğrencilerin hayatta başarılı oldukları ve yüksek mevkilere geldikleri görülmektedir.

Saatler: 08.40 - 14.25
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuz taşımalı eğitim okuludur.
Sportif Etkinlikler: okulumuzda Kapalı Futbol sahası ve basketbol sahası olup geleneksel sınıflar arası turnuvalar yapılmaktadır. Yaz dönemi masa tenisi - futbol kursları açılmaktadır
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Sınıflar tek şube olup tam gün eğitim yapılmaktadır

Telefon - 05066129160

Belgegeçer - (286) 723 4070

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://korubasiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KORUBAŞI KÖYÜ KORUBAŞI KÜME EVLERİ NO 43 AYVACIK / ÇANAKKALE

Öğretmen :10
Öğrenci :101
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Korubaşı Köyündedir. Köyün geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.Köyde kanalizasyon, telefon,internet,su şebekesi bulunmaktadır.Perşembe günleri gezici sağlık ekipleri köyün sağlık ocağında hizmet vermektedirler.Köyde kiralık evler bulunmakla birlikte bölgenin turistik olması nedeniyle kiralar köy evi standartlarının üzerinde olmaktadır. Genelde ev sahipleri sezonluk kiralama yolunu tercih etmektedirler.

Adres - KORUBAŞI KÖYÜ KORUBAŞI KÜME EVLERİ NO 43 AYVACIK / ÇANAKKALE

Ulaşım Öğretmenler kendi araçları ile okula gelmektedirler, ayrıca okulun önünden Yolcu servis arabaları geçmektedir. Ayvacık Birlik Kooperatif (Tel:0286 712 10 91) minibüsleri ile belli saatlerde Ayvacık´a ve Gülpınar´a ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl:100 km İlçe:25 km K.Kuyu 30 km Gülpınar : 25 km